Etusivu Yleistietoa Aikataulut Tiedotteet Kysymyksiä
Vastauksia
Yhteystiedot
Hankeryhmä
Urakoitsija
tiedottaa
<< Kaikki uutiset

PUTKIREMONTTI ON PÄÄTTYNYTPutki- ja sähköurakka taloyhtiössänne on päättynyt huoneistoiden ja kiinteistön töiden osalta saadaan työt päätökseen mahdollisimman pian. Taloudellinen loppuselvitys taloyhtiön ja urakoitsijan kesken pidetään heinäkuussa.

TAKUUAIKA
Takuuaika on alkaa vastaanoton jälkeen 1.7.2014 ja se kestää 2 vuotta aina 30.6.2016 asti. Takuuaikana urakka-alueella tehtyjen asennusten mahdolliset korjaustoimet tekee EMC Emator Oy. Jos siis kylpyhuoneen tai keittiön asennuksissa (putki ja viemäri) ilmenee käyttöä haittaavaa vikaa, tulee niistä ilmoittaa isännöitsijälle, joka tilaa työn EMC Ematorilta. Esteettiset virheet korjataan takuuajan päättyessä.
Takuuaikana ei kylpyhuoneen pintoihin saa porata mitään, vesieristyksen takuun vuoksi. Jos näin menetellään, raukeaa takuu vedenpitävästä kylpyhuoneesta.
Takuuajan päättyessä suoritetaan isännöitsijän ja urakoitsijan toimesta takuukorjauskysely, jossa pyydetään ilmoittamaan takuuaikana ilmenneet viat. Ne korjataan kootusti. Tästä menettelystä ilmoitetaan osakkaille ja asukkaille erikseen.


Kiitämme osakkaita ja asukkaita onnistuneesta putkiremontista ja toivotamme kaikille hyvää vuoden jatkoa.

Terveisin:
EMC EMATOR OY,
Jari Sorsa, Lotte Heinonen ja muut EMC Emator Oy:n työntekijät


RK-Hanke Degerö -linjasaneeraus, www.degero.info